• Reparatie met
  Euro-Aandacht.

  Voor niets gaat de zon op, niet alle beurzen zijn goed gevuld en in deze tijden moeten we allemaal een stapje terug doen. Werk en onderdelen kosten geld, maar als we handig en efficient repareren, kunnen we dat goed en goedkoop doen.Niet alle beurzen zijn goed gevuld en in deze tijden moeten we allemaal een stapje terug doen. Werk en onderdelen kosten geld, maar als we handig en efficient repareren, kunnen we dat goed en goedkoop doen.Dit betekent dat we overleggen, plannen en in contact blijven, zodat we niet voor verrassingen komen te staan.
 • Kennis en
  Ervaring.

  Wij repareren alle merken. Door de jaren heen hebben we een schat aan ervaring opgedaan. Periodiek gaan we op cursus om onze kennis bij te laten spijkeren.Wij repareren alle merken. Door de jaren heen hebben we een schat aan ervaring opgedaan. Periodiek gaan we op cursus om onze kennis bij te laten spijkeren.Komt u regelmatig bij ons, dan kennen we uw auto. Daardoor kunnen we sneller en beter repareren.


 • Persoonlijk
  Bekend.

  We zijn een klein en goed op elkaar ingespeeld team. Daardoor kennen we ook onze klanten en hun auto's. We maken graag kennis en een praatje mag best. Maar niet te lang, want er moet ook wat verdiend worden.


 • Vertrouwd
  Vakmanschap.

  Uw vertrouwen geeft ons de ruimte om ons vakmanschap te tonen. Dat zit niet alleen in de techniek, maar ook in de persoonlijke omgang en de afhandeling als u ontevreden mocht zijn. Uw vertrouwen geeft ons de ruimte om ons vakmanschap te tonen. Dat zit niet alleen in de techniek, maar ook in de persoonlijke omgang en de afhandeling als u ontevreden mocht zijn. Vertrouwen is iets wat wij moeten verdienen en we gaan daar zorgvuldig mee om.


 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Eugen

Directeur, Monteur, APK-keurmeester

Contact

Autobedrijf Eugen Tiesma

Fahrenheitweg 34 - 8912 AJ - Leeuwarden
Op werkdagen geopend van 8:30 tot 17:00 uur
T: 058 - 299 13 67
F: 058- 216 37 04
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
KvK nr: 54393469
BTW nr: 102273911.B02
Privacy policy

Routebeschrijving

We zijn verhuisd

Met ingang van 16 februari 2016 (!) kunt u ons vinden op Fahrenheitweg 34. Dat is inderdaad het pand naast ons oude pand. U rijdt gewoon naar het oude vertrouwde adres alleen nu 1 deur verder. Meer ruimte voor u en uw auto. Dezelfde vakmannen en gezelligheid. Welkom!

Ons nieuwe pand

We zijn lid van de BOVAG

Vanaf nu kunt u ook met uw leaseauto bij ons terecht. We zijn door de strenge keuring van de BOVAG en mogen ons lid noemen.

Lid van de BOVAG

Nieuws

Nu weer gemakkelijk bereikbaar!

De haak om Leeuwarden is inmiddels open en we zijn zeer goed bereikbaar. We zitten aan de hoofdinvalsweg van Leeuwarden-Centrum vanuit het zuiden en westen. U moet de borden 'Zwette III en IV' aanhouden.

Artikel in Automotive

Klik voor het interview met Eugen en blader naar pagina 18.

Bedrijfsruimte te huur

We hebben een nieuwe bedrijfsruimte gekocht! Op hetzelfde adres, nou ja 1 deur verder, ja precies in dat grote blauwe gebouw zijn wij vanaf 2016 gevestigd. De ruimte is zo groot dat we een deel kunnen gaan verhuren.  De te verhuren ruimtes bestaan uit kleinere goedkope units die geschakeld kunnen worden. Eigen ingang, parkeerruimte, keuken, toilet is mogelijk. Prijzen vanaf 450 euro per maand. Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of bel ons op 058-2991367. Vraag naar Eugen of Wendy.

Ons nieuwe pand